CЪ ТО ОО - ЯТЬ!!!

ЯТЬ!!!...

   -  ДА АР(Ь) - ТЯ ТИ!!!...- ОТ - ТУ Уу ДА!!!... -         ( ЯТ Ь)

СЪВЯ Яя ЗЬ -  СЪ - БО ОГ ОМ!!!...              (ИЕ =  ЯТЬ)

   -  СИ ИЕ!!!... -  ЕС ТЬ - ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ!!!... -

ТО ОО!!!... 

   -  ЛУ ЧЕ ЕНИ ИЕ(ОО) - ТЪВЕ ЕР ДИ!!!... -         (ОО Т ОО)

   -  СЪ ТО ОО - ДА РО ОВ!!!...

   -  СЪ ТО ОО - СЪ ВЯ Яя ЗЕ ЕЙ!!!... - СЪ - НЕ БЕ ЕС!!!... -

      ЕС

      P.S

      CЪ -  СЪВЯ Яя ЗЬ -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ(Ъ)  СО ЕД ИН ЕНЬ ИЯ(С)

      ВЯ -  ЯВ Ь  -  ДА АР!!!(Ь)  ВЪ  ЯВЬ   ОТ  ТУ Уу ДА

      Яя -  ИС КЪРА(Я)  ВЪ  ТЕБЕ(я)

      ЗЬ -  ДА АР(Ь)  ЗЕМЪЛИ(З)


Рецензии