Жовта кв1тка

День опустить долоні зморені,
Море жовтого жита стиглого,
То для мене у сонця промені
Жовта квітка-дарунок милого.

Вільним птахом до тебе линути,
Над землею,росою вмитою,
Поцілунком твоім нестриманим
І старою,як світ,примітою:

Квітка жовта,тобою дарена,
Означае розлуку вічную,
А коханням твоім озарена,
Буде в серці моім доброзичливім.


Рецензии