Слово

Як колись,ми ті слова,
Знову опрокинули,
Слова з чорними бровами,
Лайку темну видали.

Не турбуйте гарних слів,
Та їх не опрокидуйте,
Хай злагода по хаті плине,
Традиції сім*ї наслідуйте.

Як зрадіють Ваші діти,
Слів почують добрих, гарних,
Тоді вони так будуть діяти,
Балакатимуть без слів брутальних.

Нашу мову, чисте слово,
Бережіть з дитинства,
Жовте поле, блакить неба,
А мова,як намисто.

    15.08.2018 р.
     Запоріжжя


Рецензии
Талантище!

Вася Вулканчиков   19.08.2018 21:36     Заявить о нарушении