Пробач

Пробач, що не поруч я зараз з тобою,
Пробач, що не грію в холодную ніч,
Але стану завжди я за тебе горою,
І будемо разом, до кінця і навіч.

Пробач, що я змушую тебе нервувати,
Пробач, що доводжу я часом до сліз,
Тебе я не хочу розчарувати,
А хочу з тобою літати «без віз».

Пробач, що моментом буваю я грубим,
Пробач, якщо не виправдав твої сподівання,
Я просто боюсь для тебе стати нелюбим,
Але хочу пізнати з тобою кохання.

Знай, ти для мене найкраща за всіх,
Ти – моє все, ти мій космос і світ,
Я дуже тішусь, коли чую твій сміх,
І поруч з тобою я також розквіт.


Рецензии