Кохаю я

З-під шовкової блузки твоєї сьогодні
Видніється ніжних грудей силует
Дерев'яне крісло та зелена ковдра
У руках білосніжних вин в бокалі квартет
Я рукою дбайливо загорнув би волосся
Воно пахне вишневим ігристим вином
Ти зараз сонлива, а може здалося
Віддав би усе за твій ніжний полон
Твої очі прекрасні заглядають на дно аж
Знаходять таємні у серці кутки
Вустами своїми солодко маниш
Хоча ні слова не кажуть вони
Я ж просто так, лиш зайшов у гості
Книгу занести, раніше якось брав
А піти...  Не можу... й погляду звести
у полоні твоїх я відьомських чар
Знала б ти думки всі мої хворі
Я б тебе ніч цілу... до ранку би кохав
У ліжко би цигарку, десь після любові
Вина? Та не потрібно. Напився я вже чар
Але це лиш думки, це ще не кохання
Повторюю собі постійно в голові
Досить побиватись, це ж лише бажання
Та себе лиш дурю...Кохаю я її...
 
 


Рецензии