цин я

Цинія майорить на городі..
Літо летить до своїх порогів..
Вже Осінь десь там,
де нам невідомо-
знов народилась..
і мріє, і мліє
почуттями живого кохання..
Цинія майорить на городі..
Літо -невблаганне -
летить до своїх порогів..
Вже Осінь десь там-
таємниче,
де нам невідомо-
зновУ -зірками -вродилась..
і мріє, і мліє- літає
почуттями живого кохання.


Рецензии