Хризантеми

Хризантеми
Елена Порицкая 2
Хризантеми у садочку в мами...
Пахнуть через роки ...довгого життя!
Згадую, я хату згадую, я маму ...
Запах цей несе в дитинство, в забуття,
Сьогодні через скільки років, згадую,
я матір свою знов...
Її руки, погляд ніжний, і ласкавий,
що дала ти мамо?
Життя, теплоту любов до Вітчизни дала,
І в долю мене повела...
І сьогодні, в день коли, я народилась,
запах квітів знову оживає.
Згадую село де, я народилась
Згадую, я маму, що життя дала.
Пісні колискові наче мамо чую,
Руки твої чую ніжні, трудові,
Скільки працювала рук не покладаючи
з самої зорі...
Тож спасибі мамо моя ти рідненька,
зернятко від тебе...
Я доньці віддала, а тепер зростає
Ваші внучки мамо....
Зернятко від тебе коренем проростає!
Донці вечорами розповім, як казку
Про пахучий хліб духмяний мед.
Як ти вишивала нічки не спала,
Як ти нас кохала мамочка моя!!!
Хризантеми у садочку в мами,
Пахнуть через роки довгого життя...
Згадую, я хату згадую, я маму...
Запах цей несе в дитинство в забуття...
Але лиш спогад нема вороття!

Олена.Українка.

© Copyright: Елена Порицкая 2, 2018
Свидетельство о публикации №118081901770


Рецензии
Произведение веьма оригинально.

Вася Вулканчиков   19.08.2018 19:15     Заявить о нарушении
Спасибо за прочтение написано для мамы.

Елена Порицкая 2   19.08.2018 22:55   Заявить о нарушении