Мечта

Неможливо літати, немаючи крил
Але мрії дають величезні вітрила
Не кидай якір, не бійся ти хвиль
Зберися духом, йди твердо до цілі
Не гідний мрії лиш той, хто кричить
Про слабкість свою, винних шукає
Коли діяти час - злякавшись, мовчить
А потім хандрить і усім дошкуляє
Вартий хіба такий мрії своєї?
Думає, певно, сама примандрує
Мрія такого обійде й відверне
Щей плюне у слід і поглузує


Рецензии