Украинский Гарик 566

Український Ґарик 566


За мотивами І. Губермана

Така халепа злого усміху:
я, вже старіючий єврей,
знайшов зненацька ключ до успіху —
до нього ж не було дверей!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии