гитАра, сАунд, вИрши

можлЫво, та красУня,
що зрадЫла тэбЭ,
видчУе смАк видлУння,
нууу... тОбто, видгрэбЭ.

та ты з тогО нэ тИшся,
так трАпылось,облЫш...
гитАра, сАунд, вИрши,
пэгас... и ты лэтЫш!

маеш тэ, що е -
зАйвэ и свое.
и лЫше Той, Хто
створЫв твОе сЭрцэ,
йогО никОлы нэ розибьЕ...

...за мЫть я вжэ злитАю
понАд життЯм свойИм,
и сЭрцЭ видчувАю
по-спрАвжньОму жывЫм.

я зрАдныка прощАю
и вОрога люблЮ.
дывлЮсь в своЕ майбУтне
бэз стрАху и жалЮ.

аж рАптом помичАю,
захЭкався пэгАс,
лЭдь крЫламы махАе.
и скЫдую балАст...

... маю тэ що е, -
ствОрюю своЭ
рАзом з Тым,
Хто мОе сЭрцэ
никОлы нэ розибьЕ.

(пИсня)


Рецензии