доля

.Я хотіла б забрати твій біль на себе,
І думками згадати минуле, дивлячись в небо,
Але доля у кожного з нас така різна,-
Одинокая тепер ти в полі чистому пісня.

.Я хотіла б повернути тобі те великеє щастя,
Яким ти так жила, яке доля посміла вкрасти.
Я хотіла б змінити все те, що так серце вбиває,
Та не можу..Життя молодих чомусь забирає.

.Я хотіла б зігріти тебе і лишень пригорнути,
Щоб розраду собі ти в мені змогла знов відчути.
Розумію, що я не зумію тобі повернути удачу,-
Я хотіла б спасти тебе з гніту цього та плачу.

-//Можу лише зігріти, послухати та сказати,
Що триматися треба, падати та злітати,
Доля знов так знущається прикро невчасно,
Забираючи в кращих людей їхнє щастя.//-

81027080r


Рецензии