Живот на кръстопът

ЖИВОТ НА КРЪСТОПЪТ
Автор: Р. Русев               

Животът ми е кръстопът
с посоките,
в които съм живял.
Едно кафе поспиране,
понякога и спомен,
и красота от влюбено намигване.
Свещичка палната пред Бог,
молитва и въздишка...
Следи,
водещи към теб,
усмивки и красиви сънища,
с едно небе от утринта
в порозовяло щастие.

Живот на кръстопът
с изтичащите песъчинки
дадени от Бог.


Рецензии