Ти для мене книжечка нова...

Дивлюсь на твоє фото і любуюсь,
І розумію, що лиш так впізнала я б тебе.
Твій голос я зовсім не чула,
Бо переписка лиш в мережі от і все.

Для мене ти загадка і я тебе незнаю,
Якісь таємні і незвичні почуття.
Цікавість, інтерес і лиш питання,
І ти закритий, немов книжечка нова.

Впізнати хочу та не можу знайти ключик,
Хоч і спілкуємось з тобою кожен день.
Ти знаєш нашу дружбу я ціную,
Та хочеться дізнатись хто один-одному ми є.


Рецензии