Душею й серцем

..Душею й серцем поруч я з тобою,
Забрати прагну хоч би половину болю,
Немає сенсу десь винити свою долю,
Все вирішено вже, здались в бою..
..Душею й серцем..Думками й ділами..
І не важливо, що уже тепер не з нами,
Душею й серцем..Тільки б стало легше..
Минулого ти щастям поруч обізвешся..

81027080r


Рецензии