Сильно солодко та недосяжно

Можливо так
Можливо ні
Можливо це кохання
Можливо це гра
Сильно добре з тобою
А без тебе жахливо
Приходиш у снах та чаруєш
Як можна не любити твої очі?
Вони зводять з розуму
Ваблять мене до тебе
З раю до пекла тікаю
Думки ховаю
Твої губи спокушають 
Сильно солодко та недосяжно.


Рецензии