Ми жорсток1 до тих, хто нас любить

Ми жорстокі до тих, хто нас любить.
Схаменись, вередлива душа!
Ти згадай свої розпачі й згуби,
І що вартість тобі з півгроша?

Ти згадай, як була на розпутті,
Як жадала любові й тепла…
Відігрілась? І мариш безглуздям,
Від якого в свій час ти втекла?

Ти на спаравжнє кохання не здатна,
Ти гориш на чужому вогні.
А любити — буденним занадто
І заважким здається мені...

Не приборкати душу і шлюбом,
Їй завжди чогось не вистача…
Ми жорстокі до тих, хто нас любить.
А у них — співчуття на очах…


Рецензии
дужэ сподобалось, бо Вы правду сказалы и тэхнично вирш выконаный бэз помылок.

Андрей Данилишин   20.10.2021 02:54     Заявить о нарушении
докую щиро за такі слова, з првагою,

Елена Расновская   20.10.2021 20:36   Заявить о нарушении