Моя рад сть

Це моя радість, дивний позитив,
Люблю безтями я своїх котів.
Вони зустрінуть у дверей мене,
І щастя це мене не обмине.
А в руки взявши розцілують так,
Як той закоханий в тебе юнак.
І промурчать на вушко ніжний "мурр".
То їх котячий відданий лямур.


Рецензии