Прошепочу на вушко!

Я тобі прошепочу тихенько на вушко,
Що моя ти найкраща у світі подружка,
Що твої оченята яскраві,як зорі,
А обійми міцніші за хвилі у морі.

Ти для мене є щастя,надія і доля,
Моя щира ти радість і справжня ти воля,
Ти натхнення даєш та наснагу до руху,
І лиш твій голосок наймилішим є для мого слуху.

Ти здорова зростай моя лагідна доня,
Досягай лиш добром ти своєї мети,
Й найміцніше кохання-любов материнську,
Ти в сердечку своєму на вік збережи!


Рецензии