Молитва

На колінах Господь я стою,
Пред Лицем Твоїм Боже склоняюсь.
У молитві своїй говорю,
Милість Отче Твою призиваю.

Бачих Боже Ти кожного з нас,
Наше серце у Твої долонях.
Наші долі у Твоїх руках,
Все життя лиш в Твоєму Слові.

Ти сказав не покинеш нас,
Будеш поруч завжди... і в дорозі,
Ти підтримаєш всіх, повсякчас,
І не даш нам зійти у тривозі.

Ти потрібен нам, Боже, завжди,
Ми не можем так жити надалі!
Бачить біль і страждання у тьмі,
І ті душі, котрі завмирають.

Прийди в помічь тому, хто в сльозах,
Пред Тобою стоїть на колінах.
І не може нічого сказать.
Бо душа вже німа і безсила.

Знаю, Отче, Ти чуєш мене,
Й Твоя відповідь прийде, я вірю!
Та любов, що у серці горить
Дасть нам сили і вірну надію!


Рецензии