Dark side

Rude and biting words
Throwed on everyone, who turns me on
Now somebody knows
Laughs on past of me, when it all gone.

What? I did it for this goal?
I cant see myself in me,
Is it me and is my soul
Fight my inner enemy?

How much things i hate in me
Why you kill it by the light?
Wanna kill myself, i need
Some forgiving i cant find.

More you judje me, more i hate me,
When i see some faults i hide,
Like 2 years, no, it were aint me
I remember i was kind.

When i didnt dream bout foreign entries,
When i cared about my own family,
Seems like my last love was really fakest,
With this doing, never flexed my lactery.

I remember times when i was humble
With my relatives i had a little joys,
Was this meet mistake or maybe now i
Shoulda stop to hurt and make a choise?


Рецензии