Украйiно!

Нині стогне та плаче земля
Жах та сум в українській хатині
Бо іде в нас війна за життя
За майбутньє у кожній родині

Ворог знищує наших людей
Ворог хоче загарбать Вкраїну!
Бо в Росії немає судей
Що зупинять совєцьку ідею

Жито в полі схилилось униз
Вже й дерева застигли..безшумні...
Дощ по стріхам стікає..Спинись!
Гей, спинись! Бачиш очі безумні?

Бачиш - віра росте молода?
Жага волі у вогнянім серці
Не загасить її ні вода
Не затопчуть російськії берці!

Хай гримить і гуркоче снаряд!
Хай літають гарячії кулі!
Ми - нестримні! Це наша земля!
Ми не спинимось! Ви це почули?

Україно! Твій воїн святий
Твої воїни страху не мають
Буде знищений ворог бридкий
Бо ми сильні - і всі це вже знають

Україно! Я вірю у тебе
Чуєш? - вірю! І знаю що буде
Бо вже скоро надійде цей час
Коли житимуть в спокої люди.


Рецензии