Рабiна

Яшчэ сонца зямлю грэе мiласна
I трымае лiсцё павуцiна.
Але ужо чырванее бязлiтасна
Рабiна

Я паспею яшчэ. Я паспею
I не пройдзе мае лета мiма.
Ды бязлiтасна чырванее
Рабiна.

Не, сябры, усё добра у мяне:
Есць здароуе, работа, хацiна.
Нават шчасце есць жа.
                Але
Рабiна.....


Рецензии
Прыгожа. Сумна. І - родная мова!

Клавдия Семеновна   14.08.2018 10:03     Заявить о нарушении