Permite-mi

           13.08.2018.
           NOVOSIBIRSK
            ( Mold.)
Permite-mi sa-ti mai bat la geam,
In seara senina,albastra,

Permite-mi mereu sa te am...
A inimii mele mireasa.

Permite-mi in gand sa te port,
La dragoste si nebunie,

Caci fara tine,eu nu pot,
Tu  esti a mea-gelozie.

Si inca te-as mai ruga:
"Sa mai esi pe o clipa la poarta,

Eu cu dor te voi astepta"...
Precum te-asteptam alta data.

Permite-mi dinnou sa-ti soptesc,
Povestea iubirii ciudata,

Cuprins de avant Dumnezeesk,
Caci te iubesc pana la moarte.


Рецензии