Друг людини

 Друг людини.

Злий пес хотів мене вкусить зухвало,
Та жінка з усіх сил його тримала.
Я добре зрозумів у ті хвилини,
Що жінка — це найкращий друг людини!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии