Я закохався в тебе, як хлопчисько!

Я закохався в тебе, як хлопчисько!
  Як молодий "зелений" пацан!
    Любов моя - це не інтрижка,
      І ніжним став наш роман!

Я закохався в тебе, як дитина!
  Немов хлопчик в яслах, садку!
    Так не любить не одна людина,
      Я по життю за тобою йду!

Я закохався в тебе, як хлопчина!
  Ти - наркотик мій і дурман!
    Я скупив цукерок всіх в магазині!
      Любов бездонна, як океан!

Я закохався, як малолітка!
  Як школяр. Ти - солодкий сон.
    Ти Галактика моя і світло,
      Я з тобою, як юний піжон.

Я закохався в тебе, як хлопчисько!
  Як юний пацан, молодий.
    Ти - непрочитана книжка,
      Томик книжки цієї не старий.

Я закохався в тебе, як дитина!
  У нас з тобою - однаковий шлях.
    Я не бачу для любові причини,
      Але любов підняла свій стяг.

        © Юрій Тарасов.


Рецензии