Украинский Гарик 563

Український Ґарик 563


За мотивами І. Губермана

Ми маємо історію з душком,
Гірка і наша слава, безперечно:
Ми стали незгасимим маяком,
Що заклика на курс, де небезпечно.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии