Плата

Карати  долю волею прихоті секундної мимоволі ,
зсипати отруту в душу, з  очей взяту,
нещирістю лити в вен потоки,
що до серця доходить ядами,
Іудою бути,  любові  продати дарунок
за безцінок,
носити горами водицю, що є неживою,
кропити покоси чуттів, що несуть неправду,
з надією оживити смерті насіння пустеє,
щиро надіючись на всепрощення  її та віру.

З метою?
Щоб все було, як і було раніше?!
Нізащо!


Рецензии