З педаллю газу, втисненою в п л

12082018 0922

 
   З педаллю газу, втисненою в піл
 
 
   - Поц! Не пiл, а пiдлога.
 
   - Cтаттєва належність, дурню пересічний
 
 
   Мій аватар, з педаллю газу, втисненою в піл,
   Іде ва-банк у лобовій.
 
   Миттєва смерть - приваблива повія
 
   Диви! - залишився живий,
   Плекає мрії...
 
 
   Xтось в чорному за нього вчора чорту заплатив




Рецензии