Тепер тут все не так

.Тепер тут все інакше, все не так,
Тепер все стало просто непотрібним,
Всі стіни одинакові, всі блідні,
І доля небом посилає знову знак.

--..Тепер уже без тебе..Вже одна..
І серце крається і спомином зникає..
Воно і досі палко так кохає..
Та замість тебе - одинокая, сумна..--

.Тепер так порожньо вже стало, тихо,
Ти поруч, мабуть, в правду я не вірю,
З тобою всі розбились мої мрії,
Їх швидко вкрало моє/твоє/наше лихо.

--..Тепер без тебе..І вже назавжди..
І літо враз перетворилось в осінь..
Волосся молодості в просідь..
І навкруги твого життя лише сліди..--

81027080r


Рецензии