Спогади про лiто

Уже минуло літо красне,
настала осінь золота,
та все ще сяє сонце ясне,
теплом огорнута земля.

Та все ж не можу я забути
ті теплі літа промінці.
Я дуже хочу повернутись
 у той безмежний світ краси.

Туди, де трави зеленіють,
де ллється пісня солов'я,
де звірі сонечку радіють,
де усміхається земля.

Туди, де море освіжає,
де ліс повітрям напува,
де літо тільки починалось,
але кінчалася весна...

                2000.


Рецензии