Зомби-апакалипсис рэп

Зомбі-апакаліпсіс(рэп)

Зомбі-апакаліпсіс ужо распачаты-
Удзельнічаюць хлопцы і дзяўчаты,
Падлеткі і старыя, малыя і сівыя
Усе хто у сеціве жывець, пяе і ныець
Мэта-лайкі з праглядамі, як мага больш. 
На кухне выкіпае недавараны боршч,
Курсавікі не пішуцца і не чытаюцца,
Бо у сеціве поўныя суткі цягаюцца
Студэнты і выкладчыкі, сэлфі робяць:
Вось я канцэрце, а вось-на агародзе.
А хто не лайкаў з тым я не сябрую,
Бо нашто штодзень сотні фотак пампую.
Толькі пасунеш свой твар да экрана-
Зомбі з'ядуць твой мозг, позна ці рана.
Спыні аднакласнікі, укантакце, фэйсбук
Чытай, даведвайся пра нешта з навук,
Або з мастацтва ці яшчэ пра што іншае
Пакуль зомбі мозг твой не знішчылі.


Рецензии