Скоро осjнь!

Скоро літечко минеться
Осінь за кермо візьметься.
Буде жити. Ворожити!
І престолом дорожити.
Впаде швидко жовте листя
Золотисте! Багрянисте!
І почне кружляти в полі!
На широкому просторі!
Всі дерева почорніють.
Піде злива. Заніміють.
За порогом жовта осінь
Зупинитись літо просить
Закружляє й задзвенить!
Летить осінь! Гомонить!
Любимо її ми дуже!
Зустрічаймо разом друже!

Серпень 2018


Рецензии