Рибалочка!

Іду дамбою на пляж.
"Корчувате"  зветься.
А навколо! Не міраж!
Скажу вам від серця.
Скільки тут рибалок бачу!
Під кущами примостились.
Позбирались. На удачу!
Клює риба!Що й не снилось!
Течія тече поволі.
Риба так клює гарненько!
Ой рибалка! Ой неволя!
Рідна мати! Мила ненька!
Неможливо відірватись
ВІд рибалочки!
Чи зловив!Чи не зловив!
Та й по чарочці!
Вже й обід настиг.
Сонце сяє ясно.
Ну а хто не встиг...
Вибачте  "Прекрасно!"

5.07.18р


Рецензии