В пiдземному

                Надихнув твір
                Олександра Ярошевського "Піца"


В підземному -- супутник,
                не жебрак!..
Жебрацьке сонце втримує в руках...
Цей струм
                їм,
                мов кіно
               
Що їм те  дно?
Їм -- все одно!!!
Від дірки  бублик...
Небо все в дірках!..
То чорні ангели
той пропалили шлях,
ПОВЕРГНУТІ!..
Біснуються, аж жах,
байдужих тягнучи
на справжнє дно...

Останні дні те зло!
Як добре, що у Бога все
                в  РУКАХ!


10.08 2018 год


Рецензии