жнива - намарно душу гублячи

Найгірший  рік життя минув
не без сліда,
схилились сумом думи вглиб душі, зітхаючи,
красуйся,  викинувши  бруд нечистоти, нетлінна,  з   себе,
навіщо  ж так було отруювать буття бездумно
і   наслідками ядів годувати легковажно тіло?!

Жнива!
Це не віддаш і не прикупиш!


Рецензии