У нас жэ й буквы ны такы якыся!

І шо ты суныш сукню в Украіну

Падс3чся, пасцірацца, пачыніць!..
Да как эта в деревне, мілыj, сделать?!
Ты ліпш а во на саjтыра заjды 
Да роспытаj хотя б, почым там шэрсць в жыд.

Так! Ты ш набрав а во ужо п сцихив?
Ну, так закрыj і ны сохрань а ныц.
А не, то сохраны і выкынь німцям.
Чы зном заjды до во хахлів ж.

Мы тута жыв, мы тута мывсь завжды.
Но вот!.. мынулы рокы соцьялізма фш:
А ну куды загнав ты овычкы?!
А ну чого-то ты з Донбасом рід яксь?

Оj-ёj-ё-ёj! Да шо ж то мні робы?!
Ну, ладно-ладно. На базар жэ зjіздзю...
Прышов. Прыніс. Ага. Бідон дустів.
А молоко ж, воно шэ j ны доjілось.

І гэтак скрізь. Поjды во узбырысь
Ты на вершіну ж прамо-ткы голімпа зь:
Мы вас тут заблукхіруваль, бо ты
Ны відаеш іj ло’гіна с паріль Васьк.

Ну-да, 4 буквыны. Хы-хы!
Замало надто! Мутыш нам! Дывы но!
Бо ведь зализуть зарэс комари j
На гэтэ во твое творіньне.

Ну, j я жэ буду правыты завжды
О гэтэ во проклетэе здарінне.
Хаj ж буквы j знакы скачуть в офіс-цырк –
А мні якэе діло до фашыстыj?

І тут... дывысь чуть вышыj, дружэ міj:
Да ты жэ во смыjісься над і Мілкоj!
То я ш тыбэ, міj лодыр сухыбірськ,
Увшыю влад у7 а вон, ах, шылькам!

Марнуjся ж, Панін. Год Собакы злыj!
І ты но выjшов гындэ до свынынця,
Ек вжэ нысуть всі псыща і кныжкы:
Оно зь, гы-гы, ты ля і ім гостынцяв.
О так мы j па савету ледзі 7к
Уш заробілі баксыj скрізь на снімках:

Не-не! У вас пароля бэндзе ліпсыj!
На пошты навыть тут а во в мырців.
І ждэм, аджэ ж, посылочок од відьм.
Бо дэ ж та почьта, еслі в яндь уж нішо.

І вот у нас открыто ящыкыj!..
Но ты поjды дэ jіх хоть поразІСКваj сь!
В біноклі навыць а ні расма3 ш.
І наш пароль уж с 30 рік 1 всё.

Ну, і ымэjл, бо ж мылко.
Всё усложнеjіця в норыціj!
Га-шо? Ты соньку нават срыМаньЦірк?
А jды дэ гнэнь хоте п свіj прыпык!

...вона оно відае всё, гэта мылка


Рецензии