Одна

       Одна эдина ніч

На дорозі стелиться туман
опадає на яри та ями,
А я все тримаю у руках
так давно, жаданну телеграму.
В телеграмі тільки дві строки
зігрівають та тривожуть серце,
вони вперше за усі роки
віддають тепло неначе Сонце.
 -На вокзалі скоро зустрічай,
я до тебе їду у суботу,
подивлюся на Дніпровський край
на майбутню кропітку роботу.
Ніжний аромат червоних квітів,
келих терпкого чудового вина
і ми залишилися в кімнаті,
як цього бажала тіи сама.
Ні звук трамваю на зупинці,
ні людський гомін й вітерець,
нам не завадять на одинці
відчути стукіт двох сердець.
Вперше ти одна зі мною поруч,
ось і наша зустріч віч - на - віч,
і дарунок твій за таку зустріч,
одна єдина тільки ніч.
То була остання наша зустріч,
чорна смуга поміж нас лягла,
тільки не була  ти більше поруч
вільне місце, інша зайняла.


Рецензии