З Корiння Одного!

 Як це сталось УкраIно?
 Що ми не брати?
 Два народи найрiднiших,
 Росiя i Ти.

 Не змогли рiднiшi стати,
 Стали ворогами -
 Дружба, еднiсть та братерство,
 Зникли помiж нами.

 Чом страдають два народи?
 З корiння одного -
 Невже в душi Украiни,
 Нiчого святого?
 
 Позабулося все добре,
 Що було мiж нами,
 Вiдвернулись вiд Росii,
 Зробились панами?

 Хто у влади в Украiнi?
 Евреi- небоги,
 Наставляють з хунтою
 Украiнi роги.

 Та збивають Украiну
 З правильного шляху,
 Геноцид на Украiнi
 Вiдростив вже ряху.

 Iх Америка повчае -
 Як гайки крутити?
 Щоб Росii й Украiнi
 В дружбi бiльш не жити.

 Украiну сплюндрували -
 Янки, та евреi,
 В Украiни, вже не буде
 Життя Галатеi.

 Та все ж люди не забули,
 Що були Радянськi...
 Хоча був один з Кавказу,
 Другий, iз Луганска.

 Всiх обеднував в братерствi
 Радянський Союз,
 А тепер панiв у влади
 Муля, дружби груз.

 Украiну всю продали -
 Еврейськi пани,
 Та в Европу йдуть, в наймити,
 Латати штани.

 Чом не жилося в Союзi -
 З Росiею разом?
 Все було би спiльним в нас,
 Та домiвки з газом.
 
 А тепер, бери, купуй...
 Те, що дарма мала -
 З Порошенко не хватае,
 Тобi хлiба й сала.

 Та вiйну вiн розпочав -
 Знищуе Донбас,
 Люди гинуть нi за що...
 Але прийде i його, супостата час.

 Всi евреi, що у влади,
 Проти тебе риють -
 В рабство пiдеш Украiно,
 Твоi кiстки згниють.
 

 

 
 


Рецензии