чесно зароблене

Пам'яті вірші - м'яті спогади -
на пусте зола  кулаками сипана,
пісня  показна - то  не є писанка,
замальовка на зап'ястках
мазками/не фарбами ,
прояв  тату  серця  кров'ю-ранами,
шип, вимочений  в яді,
глибоко загнаний,
струменем  із душі
тече  в небо високо -
то за карою сповна виплати
забирати пора   зарплатнею
на рахунках життя - ярмом сплетеним,
комусь бо і без радості -
є  навіки-віків  мУкою!


Рецензии