Очi з трояндами друзi

Жінка на різних портретах
Вабить очима, мов пташка.
В неї жоржини в букеті,
В неї – розкішні ромашки.
Тут вона пестить лілеї,
Там притискає троянди,
З квітами йде по алеї,
Ставить букет на веранді.   
Квіти доповнюють погляд.
Очі – з  трояндами друзі.
Квіти і з клумби, і з поля,
З лісу, і з тих, що у лузі.
В кожної квіточки голос
Так закохалася палко!..
Чує: співа гладіолус,
Чує: співає фіалка.
Білих хмаринок завісу,
Що пропливають над краєм,
Жінка з букетом нарцисів
У квітнику споглядає.
Жінка уміє радіти
Фарбам і запахам квітів. 
         © Олег КРАВЧЕНКО
 


Рецензии
Жінка є жінка,
Як квітка сама.
Їй не до серця
жорстока зима.
Квіти їй любі,
Та файна весна.
З ними і сяє
Як сонце вона.
З повагою та теплом,

Ирина Зарянка   30.11.2019 04:08     Заявить о нарушении
Тепла Вам - людського і Божого!

Олег Кравченко 38   30.11.2019 15:10   Заявить о нарушении