До побачення, рiдна школа - укр. мова

Наближається день урочисто,
В хвилюванні прискорює крок,
На душі трохи сумно і чисто, -
В нас сьогодні останній дзвінок!

До побачення, рідна школа,
Нас чекає доросле життя.
До побачення, рідна школа, -
Світлий спогад на все майбуття!

Побажай нам щасливої долі,
Зорі в небі, цікавих доріг.
Все найкраще омріяне в школі -
На безмежних шляхах оберіг!

Ніжно дивиться вся Україна
На дочок і змужнілих синів.
Ви країни надія єдина
На віки від сьогодняшніх днів!


Рецензии