Ще люстро береже...

***
Ще люстро береже розмиті силуети
і миті нафільмовані колись,
а час підсумував і ствердне - вето
підкреслив в зшитку рвучко «Відбулись»,-
снігів передчуття із снів минулорічних,
зізнань у непобаченнях і шал
спекотних і парких, для літа завше звичних…
І болісний невИмовлений жаль.


Рецензии