В серпанку срiбнiм тихо вийде серпень...

(Навіяне)

«потроху травлю травень червень липень
а там й увесь улюблений сезон…»
(В.С.)
***

В серпанку срібнім вийде тихо серпень,
Покотить перстень в трави росяні,
У міжсезоннях часу неповернень:
-І це пройде, минеться, хіба ж ні?

А повз двірець проходить стрімко потяг,
Отой, з твоїх віршованих Октав,
Хай краще дощ, занім повіє протяг…
На перестанку наче обійняв.

І так мовчав, бува, на повні груди,
Столи чужі обходячи в житті.
(Я не побачу, але не забуду)…
Листок плюща в вікні поки тремтить


Рецензии