Шукай вiтра в полi - укр. мова

Федько Вітер, чули,
Знову об'явився,
То лиш чутки були,
Що він оженився.

Вірить Федько, боги
Не покривдять долю,
Є ще й довгі ноги,
Щоб нести на волю.

Шукай Вітра в Полі,
В Галі, Катрі, Олі.
Гей! Вільному воля,
Гуля Вітер в Полі!

Кажуть, що до Насті
Має женихатись,
Та Федьку не вдасться
З чубом залишатись.

Ой, дівчата, знайте:
Вітер все гуляє,
В хату не пускайте,
Нехай геть тікає!


Рецензии