Кохаю...

Я до безтями кохаю тебе за те, що ти поруч зі мною. І блаженний спокій огортає душу. Прокидаючись вранці і дивлячись на тебе, я усміхаюся. Ти вмієш читати мої думки. Я буду для тебе всім: мамою, сестрою, коханою, другом, пекучим сонцем, холодним дощем, легким вітерцем, безмежним небом… Я віддаю тобі найкраще, що у мене є, – свою любов…"
Менi потрiбен тiльки ти, Менi потрiбнi твої сни, Менi потрiбнi твої очi,
Проведенi з тобою ночi, Твоя рука в моїй руцi, Твiй поцiлунок на щоцi,
Твiй погляд, усмiшка i смiх.
Ти моє щастя i мiй грiх, Моя зима, весна i лiто. I бiль увесь водою змито.
Ось сходить сонце з-за гори, Пiтьма пiшла – з’явився ти.
На весь свiт кричу: "Люблю тебе, люблю!"


Рецензии