День наступаJ

Ранок літній надходить.
Стукає у віконце.
Бродить промінчик.Бродить.
Зі сходом сонця.
Хмаринки ніжно-білі
Ніби човном по морю
Гойдаються.Лагідні.Милі
В небесному просторі.
А вітер знай шепоче
Радісно на волі!
Зіщуливши лагідні очі
Гуляє на просторі!
День наступає зрання
Розправивши вміло крила
Немов починає змагання
Наполегливо!Спритно!Вміло.

Червень 2018


Рецензии