Майже

Майже зрозуміти, але не змиритись..
Далі по життю пливти, та вже не любити..
Пам'яттю берегти вкрадене щастя та радість..
Діточки лиш нагадують те, що в любові зосталось..
Майже бути разом, але вже не поруч..
Майбутнє думками сумними вбивати власноруч..
Думати лише про те, як днів щастя буває так мало..
Здавалося, тільки злітали, а насправді - давно зірвались..

81027080r


Рецензии