Грозою

Літо обізвалося грозою,
Тою лиш останньою сльозою,
Де не повернути, не змінити,
Бог лиш знає, як там далі жити.

Літо обізвалося мораллю,
Щастя загубилось у проваллі,
Більше до тебе не повернеться,
В снах лишень можливо ти озвешся.

Літо промайнуло. Стала осінь,-
Та, яка зірвала все колосся
Мрій отих таких всіх наших, що зів"яли
Щастя і любові. Їх так завжди мало.

81027080r


Рецензии