КиJв нjчний!

Київ вечірній!- Заграви!
Світло і блиск ліхтарів.
Простір небес величавий!
Лагідний.Тихий.Німий.
Вітер тихенько гойдає
Хвилями води Дніпра.
Снує їх.Снує. Сповиває.
Тихо в ніч віддаля.
Тільки подекуди зірка
Засяє в небі здаля.
Споглядає за ніччю зірко!
Душу краєвид звеселя!
О Києве любий! Милий!
Спокійний.Ніжний.Нічний.
До тебе думками я лину.
Спочивай у лагіднім сні.

Червень 2018


Рецензии