Смуток життя

Молодість. Вічність. І те розуміння,
що вже не повне твоє покоління,
що вже не в парі, що лиш одна.
/Десь загубилась ваша весна./.

Молодість. Тиша. Смуток душі.
Знов полетіти б туди, де є ти,
тільки б зустітися та долюбити.
/Ти так хотів просто ще жити./.

Молодість. Дітки. Твої квіточки,
що знову спасають, як ті зірочки,
і лиш для них тепер за двох жити.
/Вірити в краще, надіятись та любити./.

Молодість. Вічність. Смуток життя.
Страшно, коли так ідуть в небуття
Ті, що важливо вселилися в серці.
/Те, що лиш пам'яттю вже обізветься./.

81027080r


Рецензии